Op zoek naar sauna ton?

 
sauna ton
 
Karibu Tonsauna 1 NuBuiten.
De Ton Sauna ligt op een stabiele basisconstructie van 9 cm dik Noors dennenhout. De dakconstructie wordt bij de voor en achterwand gestabiliseerd door hoepels van 42 mm. De sauna beschikt over een twee geintergreerd banken en biedt zo genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen.
Ton Ton Ton Sauna Sauna Sauna Ton. Ton. Ton.
Relax in een echte Finse buitensauna, bij regelmatig gebruik wordt uw lichaam ontgiftigd, heeft het een heilzame werking voor uw huid, verzach t het uw spieren en verjaagt het de spanning en stress van alle dag. Onze sauna is een sieraad voor uw tuin of terras.
Vind barrel sauna in Sauna op Marktplaats.nl.
Barrel/ovale sauna voor een heerlijke ontspanning dicht bij huis! Nu uw eigen barrelsauna in diverse soorten en maten! Diameter van 195/215 cm enz. De buitensauna is goed geïsoleerd en heeft de vorm van een ton. In de sauna wordt gewerkt met een houtkachel.
Buitensauna kopen voor in de tuin Ticra Buitenleven.
Voor een heerlijk ontspanmomentje hoef je de deur niet uit. Buitensaunas zijn namelijk eenvoudig in de tuin te plaatsen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten: zo heb je de Finse Sauna Kota, een sauna pod en de barrel sauna.
De Barrel Sauna.eu.
Barrel Sauna kopen? Kom naar Sauna Mania Antwerpen.
Een barrelsauna is een buitensauna in de vorm van een ton, voorzien van 2 ligbanken en een saunakachel. Standaard wordt in de barrelsauna gewerkt met een elektrische oven maar ook een houtkachel behoort tot de mogelijkheden. Wat de houtsoort betreft, werd er gekozen voor rode Canadese ceder, een heerlijk geurende houtsoort die geen behandeling of onderhoud behoeft. Door zijn unieke vorm past de barrel sauna in iedere tuin waar hij ter plaatse wordt gemonteerd.
Barrel Sauna 6-pers. Wellness Outdoorliving.
Bovendien biedt cederhout een aangenaam en rustgevend aroma. Ook de vorm van de barrel zorgt voor een uiterst comfortabele Finse sauna ervaring. De ronde vorm van de ton doet de warme lucht perfect circuleren. Dankzij diezelfde ronde vorm hoef je voor 23% minder ruimte te verwarmen!
sauna ton Archieven Barrelsauna.nu.
Accessoires en overigen. Je bent hier: Home Producttags sauna ton. Barrelsauna BSG310V met houtkachel en rookgasafvoer. Nog slechts 1 stuks beschikbaar voor deze promotie prijs! Barrelsauna BSG300 uitgevoerd in Scandinavisch Grenen KSO best mogelijke kwaliteitsklasse inclusief voorportaal. Afmeting 302 x 213 diameter inclusief de onderstaande standaard opties; 2 stuks banken lengte 228cm breedte 56 cm onderbank afwerking optie vloerrooster 2 stuks rugleuning optie 2 stuks hoofdsteun ovenbescherming saunaverlichting.

Contacteer ons