Resultaten voor saunabedrijf te koop

 
saunabedrijf te koop
 
Keizersthermen failliet verklaard.
Vorige maand werd het Veghelse saunacomplex nog te koop aangeboden en zou het bij inschrijving worden verkocht. De richtprijs bedroeg toen 11, miljoen euro. Op 15 mei was er een kijkdag voor gegadigden. Curator Janssens gaat nu in eerste instantie op zoek naar een ondernemer die het saunabedrijf wil overnemen en voortzetten.
Gehele aanbod VMH Horeca makelaars.
Te koop lunchroom in druk winkelcentrum in Dordrecht Te koop aangeboden een lunchroom /. Te koop lunchroom in druk winkelcentrum in Dordrecht Te koop aangeboden een lunchroom / dagzaak. Te koop Inv/Gwill. Te koop lunchroom in het centrum van Dordrecht.
Wellnesscenter/Sauna ter overname/te koop en/of te huur.
Praktijkruimte, sauna met zwembad, relaxruimte, keuken en ka Objectbeschrijving: In het landschappelijk prachtig mooi gelegen drop Gashol, bij Diemelstadt staat dit bijzondere objekt. Het gaat hier om het woonhuis gebouwd ca 1920 wat in 1972 geheel gemoderniseerd werd en nu als woonhuis met 4 woningen/appartementen gebruikt wordt en een in 1995 nieuw gebouw over 2 etages.
Recreatiemakelaar Recratief Bedrijfsmakelaars uw makelaar voor recreatief vastgoed.
Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een. Toeristische camping in Drenthe op 3 hectare eigen grond. Vraagprijs: 575.000 k.k. In een toeristische omgeving in Drenthe wordt vertrouwelijk. Toeristische camping in Drenthe 3 hectare met uitbreiding naar in totaal 8 hectare bungalowontwikkeling mogelijk.
wijlimburg Horeca-ondernemer André Köppen: Weet goed wat je zelf niet kunt, hiervoor kun je anderen vragen wijNederland.
Het werd tijd om zelf aan de knoppen te draaien en verantwoordelijkheid te nemen. Na werkzaam geweest te zijn in de logistiek, is het idee in 1998 ontstaan om een een saunabedrijf te beginnen. Om voldoende kennis te krijgen van de sauna en thermen wereld heb ik eerst een opleiding gevolgd bij de Nederlandse Sauna Vereniging. Het toeval deed zich voor dat Sauna Spaubeek sauna bedrijf in een oud Kempische boerderij te koop stond.
Over te nemen bedrijven in Sport en recreatie Overnameweb.
Sport en fitnesscentra. Te huur zonder overname. Er werden geen resultaten gevonden voor je zoekopdracht. Misschien kan je je zoekcriteria verbreden. Schrijf je hieronder in op onze Nieuwsbrief en we verwittigen je bij elke nieuwe advertentie die aan je zoekcriteria voldoet!
welkom bij horecamakelaar.nl honderden te koop aangeboden horecabedrijven!
De bilt, lunchroom, traiteur, ijssalon. Cafe zaal met woning in de regio maas en waal. Regio maas en waal. Caf intenz, havenweg 18helmond, verlaagde prijs. Dagzaak regio eindhoven met top inventaris! Prachtige ijssalon in lierop. Participant gezocht voor schitterend horecabedrijf.
Hammam en sauna regio Utrecht, kopen, verkopen, Horeca en Recreatie, Fitnesscentrum, sauna, Utrecht.
Wegens andere verplichtingen van de verkoper wordt deze onderneming ter overname aangeboden. Neem contact op via het contact formulier voor meer informatie. Bedrijf verkopen verkopen bedrijf bedrijf ter overname bedrijfsverkoop bedrijf te koop. Meer Fitnesscentrum, sauna Klik voor meer info.

Contacteer ons