Zoeken naar saunabedrijf te koop

 
saunabedrijf te koop
 
Recreatiemakelaar Recratief Bedrijfsmakelaars uw makelaar voor recreatief vastgoed.
Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een. Toeristische camping in Drenthe op 3 hectare eigen grond. Vraagprijs: 575.000 k.k. In een toeristische omgeving in Drenthe wordt vertrouwelijk. Toeristische camping in Drenthe 3 hectare met uitbreiding naar in totaal 8 hectare bungalowontwikkeling mogelijk.
Keizersthermen failliet verklaard.
Vorige maand werd het Veghelse saunacomplex nog te koop aangeboden en zou het bij inschrijving worden verkocht. De richtprijs bedroeg toen 11, miljoen euro. Op 15 mei was er een kijkdag voor gegadigden. Curator Janssens gaat nu in eerste instantie op zoek naar een ondernemer die het saunabedrijf wil overnemen en voortzetten.
wijlimburg Horeca-ondernemer André Köppen: Weet goed wat je zelf niet kunt, hiervoor kun je anderen vragen.
Het werd tijd om zelf aan de knoppen te draaien en verantwoordelijkheid te nemen. Na werkzaam geweest te zijn in de logistiek, is het idee in 1998 ontstaan om een een saunabedrijf te beginnen. Om voldoende kennis te krijgen van de sauna en thermen wereld heb ik eerst een opleiding gevolgd bij de Nederlandse Sauna Vereniging. Het toeval deed zich voor dat Sauna Spaubeek sauna bedrijf in een oud Kempische boerderij te koop stond.
Welkom Sauna Beauty Den Ilp.
De aufguss is een sensationele belevenis waarbij de saunameester w ater met etherische oliën op de warmtebron giet. Er komt dan waterdamp vrij die de saunameester, door te wapperen en te zwaaien met een handdoek, door de ruimte verspreidt. Sauna Beauty Den Ilp.
Sauna Grosthuizen Sauna Grosthuizen.
Een dag ontspanning in inze huiselijke ruim opgezette sauna, waar u gebruik kunt maken van al onze saunafaciliteiten. Een pure verwennerij. Op ons complex vind u alle saunafaciliteiten om heerlijk tot rust te komen en te genieten van deze Finse gewoonte.
Hammam en sauna regio Utrecht, kopen, verkopen, Horeca en Recreatie, Fitnesscentrum, sauna, Utrecht.
Wegens andere verplichtingen van de verkoper wordt deze onderneming ter overname aangeboden. Neem contact op via het contact formulier voor meer informatie. Bedrijf verkopen verkopen bedrijf bedrijf ter overname bedrijfsverkoop bedrijf te koop. Meer Fitnesscentrum, sauna Klik voor meer info.
Sauna kopen? kwaliteit en voordeel! Jan van Sundert.
Bij Jan van Sundert kunt u dan ook terecht bij echte vakspecialisten. Onze medewerkers hebben een passie voor saunas en kunnen u alles vertellen over onze producten, de aanschaf en het onderhoud. Een sauna kopen doet u daarom bij dé saunaspecialist van Nederland.
Huis te koop: Voormalige winkel werd saunabedrijf Achterhoek.
Nieuws Regio Gelderland Achterhoek Nieuws Nieuwsbericht. Huis te koop: Voormalige winkel werd saunabedrijf. Bron: De Gelderlander Achterhoek. 16 maart 2015, 1103.: Beltrum Veel huizen staan te koop, vaak woningen met een bijzonder verhaal. De rubriek Huis te koop vertelt die verhalen.

Contacteer ons