Op zoek naar finse sauna?

 
finse sauna
 
Finse sauna Studio Sport Tubbergen.
U bevind zich hier: Home / Relaxruimte / Finse sauna. Sauna is een Finse benaming voor een ruimte waarin een hete luchtbad genomen kan worden. De temperatuur kan variëren van 60 tot 100 Celsius met een lage luchtvochtigheid. De sauna wordt verwarmd door een kachel die de temperatuur hoog laat oplopen zodat het lichaam gaat zweten.
Traditionele Finse Sauna Infrasol.nl.
Het vreemde, maar goedklinkende woord sauna, stamt af van de Finse taal. Het beschrijft een vorm van baden, die in Finland al eeuwenlang bekend is. Toen dit soort bad" ook in Duitsland en andere landen bekend werd, werd de naam sauna ook overgenomen.
Wat zijn finse sauna Vihta Wellness.
Een Finse sauna is tegenwoordig niet duur in aanschaf, vaak vrij eenvoudig op te bouwen en je hebt ook geen grote ruimte nodig om er eentje te kunnen plaatsen. Feitelijk kun je een Finse sauna al plaatsen in een ruimte van iets meer dan 1 m2.
Finse Kota: Grill Kota en Sauna Kota kopen bij Ticra.
De Sauna Kota geeft een originele Finse sauna ervaring. Zelfs de kleinere modellen zijn vergeleken met traditionele sauna's' verrassend ruim van binnen. De grote Sauna Kota is zelfs voorzien van een kleedruimte en biedt voldoende ruimte voor grote groepen saunabezoekers.
Finse sauna Saunabouw Bodyfit Finse sauna kopen.
Een Finse sauna in combinatie met infrarood techniek zorgt er zelfs voor dat spierpijn en blessures verdwijnen. Een Finse sauna van Saunabouw Bodyfit is een sauna met de Finse roots met de kwaliteit van vandaag. Onze Finse saunas worden gemaakt in eigen saunabouw fabriek.
VSB Wellness Saunabouw Zoekt u een traditionele Finse maatwerksauna?
Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één. Naast de tradititionele Finse sauna produceert VSB Wellness d esign sauna's' infrarood cabines, stoombaden, zwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin.
Finse sauna in uw achtertuin?
Finse sauna kopen bij de specialist Saunakoning.
Een Finse sauna zorgt voor een betere doorbloeding, stralende huid, reiniging van de huid en heeft een positieve invloed op de ademhaling en het immuunsysteem. Bij Saunakoning kunt u verschillende Finse saunas kopen waaronder een binnensauna, buitensauna of barrel sauna of combi-sauna.

Contacteer ons