Meer resultaten voor sauna design

 
sauna design
 
Luxe design Sauna Ontspan nu in uw eigen design sauna thuis!
Ook aan de buitenzijde van een design sauna is het mogelijk om het een luxe uitstraling te geven door bijvoorbeeld luxe glasvensters of diverse houtsoorten, waardoor u een luxe Finse sauna in huis heeft! Luxe sauna uit eigen fabriek dus ook maatwerk!
Design sauna Maatwerk sauna Design sauna Amsterdam.
Design sauna Amsterdam. Deze prachtige design sauna is precies naar wens van de klant gemaakt. Bij het ontwerpen van deze sauna is rekening gehouden met een uniek design, perfect maatwerk en compact maatwerk. De sauna staat op een uniek plekje in Amsterdam.
Ontwerp voor maatwerk sauna voor VSB wellness.
Inmiddels is Versteegh-Design betrokken als ontwerper bij veel wellness projecten, de logische stap was dan ook om een geheel nieuwe sauna ontwerp voor VSB. De Cube Sauna design door Versteegh-Design. De sauna kenmerk zich door het gebruik van vele latten hout.
Op zoek naar een sauna met een trendy Design? VSB Wellness.
Wat veel mensen niet weten is dat een combinatie tussen infrarood en sauna tevens mogelijk is. Zo heeft u de voordelen van infrarood en een sauna in één. Naast Design sauna's' produceert VSB Wellness traditionele sauna's' infrarood cabines, stoombaden, zwembaden, en levert het whirlpools/spa baden voor buiten in de tuin.
Exclusieve sauna kopen? Bekijk onze fraaie design sauna s!
U bent op zoek naar een sauna, maar dan wel één met een exclusieve uitstraling? Wat dacht u van een fraaie design sauna met vol-glazen voorzijde, het mooiste espenhout en moderne RVS deurscharnieren. Of een sauna met exclusieve design sauna kachel, met speelse lichtaccenten en met smalle latten verwerkt in de wanden?
KLAFS: Uw eigen sauna met een individueel design.
Uiteraard hoeft u bij de keuze van uw droomsauna op basis van uw wensen en ideeën geen concessies te doen aan onze technische innovaties en ook niet aan de unieke uiterlijke details van onze sauna's.' Sauna LOUNGE buitenkant Sauna LOUNGE buitenkant Sauna LOUNGE interieur. design tot in het kleinste detail. Sauna PURE Sauna PURE interieur Sauna PURE.
Design sauna Saunabouw Brabant.
Graag denken wij met u mee om van uw sauna een mooi en uniek design exemplaar te maken, waar u heerlijk van kunt genieten. De functie van de design sauna blijft natuurlijk hetzelfde, maar het oog wil ook wat. Met het juiste maatwerk in de gewenste uitvoering, zorgen wij voor de luxe uitstraling die u wenst.
Saunabouw Ontwerp design en bouw.
Ik nodig u dan ook graag uit om een afspraak te maken. Tijdens een goed en vrijblijvend gesprek wordt het u duidelijk waarom velen u voorgingen in hun keuze voor SAUNA CITY. U bent van harte welkom. SAUNA CITY IMPORT BV. SAUNA DESIGN CONSULTING.

Contacteer ons