Zoeken naar infraroodcabines

 
infraroodcabines
 
NieuwAtlantis infraroodcabine, infraroodcabines, infrarood cabine.
Nobel infrarood cabine. Wij hebben ons bestaande programma uitgebreid met de Nobel infrarood cabines. Deze betaalbare cabines hebben u veel te bieden op het gebied van kwaliteit, afmetingen, houtsoorten en stralingstechnologieën. De Nobel 90 infrarood cabine is al leverbaar vanaf 949.,
Infrarood Cabines Rhodos.
Glas, fibercement smartstone. Bekijk onze collectie infraroodcabines op onze webshop. Kom voor persoonlijk advies naar onze showroom met meer dan 40 opgestelde modellen. Dat infrarode straling een heilzame uitwerking heeft op lichamelijke klachten van uiteenlopende aard, is al sinds jaar en dag bekend.
Infraroodcabines Interline Products.
De bediening is eenvoudig en de opstarttijd kort. Al na tien minuten is de Interline infraroodcabine klaar voor gebruik. De infraroodcabines zijn energiezuinig. Bij normaal gebruik kost een sessie van 30 minuten in een infraroodcabine niet meer dan gemiddeld 035.
VSB Wellness Saunabouw Ontspannen in uw eigen infrarood.
Moods Woods is een uitermate aantrekkelijke maatwerkformule op het gebied van infraroodcabines. Maatwerk, omdat het gaat om individueel design: iedere infraroodcabine krijgt precies díe persoonlijke touch die de klant wenst. Een nieuw concept op het gebied van wellness, ontwikkeld en bedacht door VSB Wellness die met deze verrassende productlijn de trend zet.
Physiotherm Valkenburg Wellness infraroodcabines.
Physiotherm Valkenburg is gevestigd aan de Wilhelminalaan 43 in het centrum van Wellness Stad Valkenburg aan de Geul. Sinds september 2009 kunnen wij, als eerste vestiging in Nederland, de Physiotherm lage temperatuur infraroodcabines aanbieden. Met Physiotherm infraroodcabines kunt u op een natuurlijke manier het hele lichaam verwennen.
Over infraroodcabine.
Infraroodstraling wordt onderverdeeld in infrarood A straling, infrarood B straling en infrarood C straling. In de bovenstaand omschreven infraroodcabine wordt infrarood C straling toegepast met een golfbereik van 3 tot 100 micrometer, oftewel 3.000 tot 10.000 nanometer nm. Sauna of Infraroodcabine.:
kortegolf infraroodcabine HD Sauna Technics te Leeuwarden, Friesland.
Omdat deze stralers direct warm zijn kunt u meteen gebruik maken van de cabine, dit in tegenstelling tot de andere infraroodcabines. Wilt u informatie over onze kortegolf infraroodcabines klik hier of neem dan contact met mij op. Op dit moment heb ik diverse showroom modellen in de verkoop.
Infraroodcabines Wellzijn.
Iedereen heeft baat bij het gebruik van een infraroodcabine, maar doordat de warmtestraling een zeer diepe werking geeft, is de cabine bij uitstek geschikt voor mensen die last hebben van spieren en gewrichten. Doordat voor de werking van een infraroodcabine geen warme lucht nodig is, hoeft de cabine niet lang op te warmen.

Contacteer ons